2020. szeptember 18-19. – Kulturális Örökség Napjai az Emlékházban

esemeny_borito_2.png

A Kálmán Imre Emlékház idén is részt vesz a Kulturális Örökség Napjai programsorozaton. Az Emlékház szeptember 18-19. között két napon át 10:00 és 17:00 óra között lesz nyitva, a belépés és a programokon való részvétel mindkét nap ingyenes. De miről is szól ez a rendezvény?

"A Kulturális Örökség Napjai az Európai Örökség Napok (European Heritage Days) magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven országban rendeznek meg évről évre. Magyarországon is több száz érdekes műemléket tekinthetnek meg az érdeklődők, akik egy-egy izgalmas programon vagy tematikus sétán is részt vehetnek. A Kulturális Örökség Napjai több mint 30 éve mind a vendéglátók, mind pedig a látogatók számára az épített örökség, a régészeti és természeti kincsek ünnepe" - írja a rendezvény hivatalos oldala, az oroksegnapok.gov.hu.

Ugyanezen az oldalon böngészhetőek a programsorozathoz csatlakozott helyszínek és az általuk kínált programok. Az Emlékház adatlapja erre a linkre kattintva érhető el: http://oroksegnapok.gov.hu/helyszin/77

Kérjük, hogy az Emlékház épületébe való belépéstől a kilépésig viseljenek szájmaszkot mindnyájunk érdekében!

A részletes programot alábbi plakátunkon olvashatják. A programváltozás jogát fenntartjuk!

plakat.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalmanimreemlekhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7216186570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kálmán Imre Emlékház

A Kálmán Imre siófoki szülőházában nyílt emlékkiállításunkat egész évben megtekinthetik kedves látogatóink!

Címkék

Friss topikok

süti beállítások módosítása